Červenec 2007

Víly - ObráZky

31. července 2007 v 23:06 | EmJoy (alias) Lili |  Víly

Anti Blog27 -Fotky

31. července 2007 v 23:03 | EmJoy (alias) Lili |  Anti Blog27
Lekla bych se ... vypadat jako ony .. :D

Anti Tokio HoteL

31. července 2007 v 23:02 | EmJoy (alias) Lili |  Anti Tokio Hotel
img174/7879/kaulitztwinsmy5signaturekopiefk9.jpg
Sem sice fan ale tohle je dobrý .-) ↑
Ale tohle se mi nelíbí :-(↓ ↓↓
Moje chudátko !!!

Oči X.

31. července 2007 v 22:52 | EmJoy (alias) Lili |  Oči
Obrázek “http://www.prcka.cz/Obrazky/Oci/nahled-Obrazky_oci_3.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Obrázek “http://www.prcka.cz/Obrazky/Oci/nahled-Obrazky_oci_2.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Oči IX.

31. července 2007 v 22:50 | EmJoy (alias) Lili |  Oči
Obrázek “http://tn3-2.deviantart.com/fs4/300W/i/2004/214/1/d/Help_Me.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “http://www.mobildepo.cz/tapety/221461.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.


Obrázek “http://tn3-2.deviantart.com/fs8/300W/i/2005/351/9/6/Blut_Royale_by_Hateous.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.




UPíři - obrázky

31. července 2007 v 22:23 | EmJoy (alias) Lili |  Upíři
miluju upíry

Citáty

31. července 2007 v 22:17 | EmJoy (alias) Lili |  Citáty

CITÁTY

  • Žádný muž či žena není hoden Tvých slz a ten co je, Tě nerozpláče.
  • Nejhorší způsob někoho propásnout je sedět hned vedle něho a vědět, že ho nemůžeme mít.
  • Nikdy se nemrač, i když jsi smutný, protože nikdy nevíš, kdo se může zamilovat do tvého úsměvu.
  • Světu jsi možná jen jednou osobou, ale jedné osobě můžeš být celým světem.
  • Neplač, protože to skončilo, buď rád, že se to stalo.
  • Láska je jako mrholivý déšť, který se snáší jemně, ale rozvodní řeku
  • Nikdy neopouštěj někoho, koho miluješ, pro toho , kdo se ti líbí, protože ten kdo se ti líbí tě opustí pro toho koho miluje
  • Jen proto, že Tě někdo nemiluje tak, jak by jsi Ty chtěl, neznamená, že Tě nemiluje, jak nejvíc umí
  • Láska je jako žiletka - když ji správně uchopíš můžeš ji mít i rád, ale stačí jeden špatný pohyb a jizvy zůstanou do konce života
  • Srdce, které spadlo do kalhot je snadněji k dosažení

Ruže - ObráZky

31. července 2007 v 22:13 | EmJoy (alias) Lili |  Gothic obrázky
Obrázek “http://www.mobildepo.cz/tapety/224691.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.mobildepo.cz/tapety/227041.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.mobildepo.cz/tapety/223061.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.mobildepo.cz/tapety/213401.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.mobildepo.cz/tapety/219941.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.mobildepo.cz/tapety/20266.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.mobildepo.cz/tapety/20381.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.mobildepo.cz/tapety/20276.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

CoLorFull 3

31. července 2007 v 22:03 | EmJoy (alias) Lili |  ColorFull

GOThic LoVe StoRy

31. července 2007 v 21:36 | EmJoy (alias) Lili |  příběhy
Tohle je tag nádherný, že sem to prostě musela zveřejnit ... prvně sem přemýšlela kam to vrazit .. říkám si příběh?! dám to do ff ... ikdyž to není moje dílo :-( škoda ... moc ráda bych vám řekla, čí to je ale jaksi to už mám dlouho a vzpoměla sem si na to, když sem se dělala pořádek v komplu :-)
Opravdu to stojí za přečtení .. je o nádhera a ta temnota v příběhu mě děsí a přitom vzrušuje ..

GOTHIC LOVE STORY



Seděla ve škole a skoro usínala. Měla opět jeden ze svých čím dál tím častějších dnů, kdy toho moc nenaspala. Poslední dobou si totiž oblíbila noční procházky po hřbitově. Něco ji tam lákalo.
Byla jiná než ostatní, většina lidí o ní říkala, že je divná, ale ona na ně kašlala, měla svůj svět. Moc toho nenamluvila, měla ráda tajemno, milovala černou barvu, bývala melancholická a pesimistická. Díky tomu moc kamarádů neměla. Měla pocit, že ji nikdo nemá rád, a proto se cítila lépe mezi mrtvými, nežli živými.
Ve škole nic nevnímala, stále přemýšlela o své poslední návštěvě hřbitova. Bylo tam totiž něco jiného, nevěděla co, byl to jen takový zvláštní pocit. Už se nemohla dočkat, až se tam znovu podívá, musela zjistit, co se tam změnilo.
Byla temná noc a měsíc zářil v úplňku. Jako obvykle se vydala na hřbitov. Vždy, když tam chodila se patřičně oblékla - černou sukni, černý korzet, namalovala si rty rtěnkou barvy krve, oči orámovala černými linkami a rozpustila si nádherné rovné havraní vlasy, které jí sahaly až do pasu. Byla krásná. V noci se z ní stávala temná gothická víla.
Měla pravdu, něco bylo jiného než obvykle. Měla pocit, jakoby ji někdo sledoval. Pocítila strach, ale vůbec jí to nevadilo. Ohlédla se a uviděla stín, který náhle zmizel za náhrobním kamenem. Šla se tam podívat, ale nikde nikdo. Najednou cítila, že za ní někdo stojí. Otočila se a první, čeho si všimla, byly oči, démonické ohnivé oči. Byl to muž v dlouhém černém kabátě s havraními vlasy po ramena.
Neskutečně rychle jí tlouklo srdce. To co nyní cítila se jí ještě nikdy nestalo. Učaroval jí jeho démonický pohled. Nevěděla, co se s ní děje, ale bylo to krásné… Zamilovala se…, nemohla udržet pláč a v ten okamžik ji začal vášnivě líbat…
Nepromluvili na sebe ani slovo. Vzal ji do náruče a položil ji na nejbližší hrob…Svítil na ně krvavý měsíc a oni se milovali… Byla v sedmém nebi…
Za svítání na ni poprvé promluvil. Krásným temným hlasem jí sdělil, že ji tu už delší dobu sleduje a že se do ní zamiloval….


♥♥♥

Vector 5

31. července 2007 v 17:40 | EmJoy (alias) Lili |  Vector


Očička

31. července 2007 v 17:39 | EmJoy (alias) Lili |  Oči

EMo PiCt - LoutKa

31. července 2007 v 17:36 | EmJoy (alias) Lili |  EMO pict
hmm .. takhle si taky někdy připadám ... :-( jinak je to moc krásný

150. DipLoM

31. července 2007 v 15:32 | EmJoy (alias) Lili |  Moje Výhry a diplomy
tohle je jubilejní diplom .. dohromady už ste mi udělili za dobu existence tohoto blogu dohromady

150 DIPLOMŮ díky všem smajlíksmajlíksmajlíksmajlík


Vector 4

31. července 2007 v 15:29 | EmJoy (alias) Lili |  Vector



Není to krásný ??


DiPLomy Za 44.BlesKovKu

31. července 2007 v 15:12 | EmJoy (alias) Lili |  Diplomy za bleskovky
1. místo
2. místo
3. místo
PS: udělala si mi hroznou radost .. žes chtěla billa :-)
4. místo
GRATULUJU :-)

44. BleSKovKa -----KoNec--

31. července 2007 v 15:07 | EmJoy (alias) Lili |  Bleskovky
TADY JE SPOLEČNÝ DIPLOMEK :


A svoje diplomky najdete v rubrice CONTESTS

44. BleSKovKa

31. července 2007 v 12:20 | EmJoy (alias) Lili |  Bleskovky
1. Ahoj !

2. Máš blog?

3. Líbí se ti můj?

4. →TADY← tohle je můj druhý blog. Líbí se ti?

5. Zahlasuj v anketě!

6. Co na diplom ?

149. DipLoM

31. července 2007 v 11:57 | EmJoy (alias) Lili |  Moje Výhry a diplomy

Samara

31. července 2007 v 11:52 | EmJoy (alias) Lili |  kruh
Tak tomuhle je říká výser ... tohle je herečka co hrála v kruku SAMARU, jmenuje se Daveigh Chase.
tomu se říká změna ..
Profese: Herečka Datum narození: 24.07.1990 Místo narození: Las Vegas, Nevada, USA Znamení: Lev




Filmografie:
2006Leroy & Stitch ...Lilo
2003Haunted Lighthouse ...Annabel
2003Oliver Beene ...Joyce
2003Carolina ...Young Georgia
2003.Stitch.! Film.Lilo
2003Beethoven 5 ...Sara Newton
2003Silence ...Rachel
2002Kruh..Samara Morgan
2002Rats, The ...Amy Costello
2002Lilo a Stitch...Lilo
2001Donnie Darko..Samantha Darko
2001A.I. Umělá Inteligence...Child Singer
2001Sen to Chihiro no kamikakushi ...Chihiro/Sen
2001Say Uncle ...Lucy Janik
2000From Where I Sit ...Anna
2000Edgar MaCobb Presents ...Sally
2000Robbers ...Dentist's Daughter
1999Michael Landon, the Father I Knew ...Shawna Landon - Age 8
1999Her Married Lover ...Granddaughter
Mladá herečka Daveigh Chase má za sebou již obrovské množství především seriálových rolí. Mnoho diváků si ji pamatuje z hororu režiséra Gore Verbinskeho, Kruh, ve kterém ztvárnila roli mrtvé dívky Samary Morgan za niž získala ocenění "Best Villian" Award na předávání MTV Movie Awards. Daveigh se věnuje také dabingu (např. Lilo v animovaném filmu a seriálu Walta Disneye, Lilo & Stitch).